Kalender


Du finder løbende Ole Jørgensen rundt omkring i det danske land. Se hvor herunder.
21 apr
En stribe kyst - i sindets dyb - 14 dages højskolekursus

Ole underviser i valgfaget; De store klassikere, med stryg, blæs, tangenter og dirigentstok, på dette kursus. Klassisk musik, komponister og deres værker.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

14 dage

10 maj
Sommerhøjskole på Heart

Heart herning

3 dages Sommerhøjskole fra 10.5-12.5

19 maj
Vestjyske Lækkerier - lækkerbisken for øjet, øret til ganen og til vellyst

Vi smutter en tur til Vorupør og nyder den smukke natur i Thy på vejen dertil - vi gør stop ved Stenbjerg og ser på de fine huse tæt ved vandkanten. I ugens løb byder vi på kulinariske oplevelser med besøg på Stenbjerg Kro - og vi skal også selv tilberede og nyde maden i den vestjyske natur - Gourmet og Gummistøvler - afsluttet med en god kop kaffe fra Hedekaffe. Ugen byder på et besøg på Nørre Nissum Håndbryg. Her fortæller Jens Grøn om sit liv med øl - fra ide til virkelighed - og så skal vi selvfølgelig smage på de gode varer. Ugen afsluttes med festmiddag, hvor skolens køkken serverer deres forrygende Fiskebuffet.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

27 maj
Højskolesang, koncert og fællesskab med Ole Jørgensen, James David Lund og kirkens kor

En aften med fællessang og fællesskab. Vi synger fra højskolesangbogen og aftenen krydres med solosang og korsang. Alle kan være med og det bliver hyggeligt...

Fonnesbæk kirke, Ikast

19.30

30 maj
Bustur til Tuskær med Fællessang, fællesskab, kultur, mad og hav i Samarbejde med FOF, Herning

Tuskær (Fjaltring)

8.30-18.00

02 jun
Sing for Joy - koncert

Koncert med FOF koret Sing for Joy under ledelse af Ole Jørgensen

Herning Kirke

19.30

03 jun
Sommerkoncert Bless the Day

Løget Kirke, Vejle

19.30

06 jun
Søndags Salon Søndags Salon med Brunch og Koncert/Fællessang i samarbejde med FOF

Swingende Rock’n Roll rytmer (Elvis), smukke ballader, storslåede musicalnumre, gode fortællende danske sange, nostalgiske danske revy- og filmsange og hyggelige klassikere, er hvad der serveres på den musikalske platte, når der spilles op til søndags salon efterindtagelse af en skøn GASTRO 13 brunch. Der er dømt hygge, eftertænksomhed, smil, grin og gode toner når Ole Jørgensen med sin pianist spiller op til sang og fællessang.

Gastro 13, Herning

10.30

09 jun
Sommerkor - Unoder med Sisse og Ole

Kurset er for jer, som holder af at synge i kor og gerne vil synge sammen med ligesindede fra hele landet, både damer og herrer. Vi fylder ugen med skøn kormusik, både nyt og gammelt, klassisk og folkeligt - og krydrer også med sange og viser fra populærgenren. Kurset ledes af to af landets meget rutinerede kor-ledere, og de har tilrettelagt en kaskade af skøn musik, som vi vil boltre os i ugen igennem - et bredt og blandet repertoire fra klassiker-hylden med sange og viser, lettere klassiske satser og lidt godt til hjertets skatskab. Kursuslederne virker også som komponister og arrangører, så der bliver sikkert igen i år mulighed for en urpremiere på musik komponeret netop til denne lejlighed. Udover at arbejde med ugens repertoire skal vi også opleve den skønne, vestjyske natur, gemytligt samvær, tankevækkende foredrag, svensk krimi og oplysende morgensamlinger. Der sluttes af med et brag af en koncert i Thyborøn Kirke.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

15 jun
Cafekoncert - solo- og fællessang (med fortællinger)

Gjellergården ved Lemvig

19.30

21 jul
Sommergospel Nørre Nissum

I løbet af ugen vil vi smage på forskellige stilarter inden for gospelgenren - vi vil dog lægge vægt på den klassiske og traditionelle gospel stil - spirituals m.m. Vi vil fokusere på dynamik, klang, intensitet, tolkning og frigørelse i sangen. Vi kommer omkring historien om gospel - finder frem til rødderne og snakker om, hvorfor den stadig er aktuel. Ugen slutter med en GOSPELKONCERT. Der er ingen musikalske krav for at deltage - blot et kreativt, åbent sind til at fordybe sig i disse energiske sange. Det er lysten, der skal drive værket. Kurset krydres med højskoleforedrag, koncert, fællessang og en tur ud i det blå.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

01 aug
You raise me Up - Koncert med Ole Jørgensen og venner (pianist Kristian Bisgaard)

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

14.00

11 aug
Smurte Stemmelæber og gode ben (gode toner, sang og frisk luft - med vandreture på 3-4 km.)

er findes nok ikke noget så stærkt som fællessang, (det fandt vi ud af under Coronakrisen i 2020) og igen, så er der ikke noget så skønt som at få frisk luft i den smukke danske natur. Hvis man nu sætter disse to ting sammen, så har vi et godt grundlag for en helt vidunderlig uge. Ugen igennem vil der være fællessang hver dag, og vi skal dagligt ud i naturen og gå. Fællessangen vil være de gode danske sange, som vi kender så godt - Højskolesangbogen på kryds og tværs, et par stikveje til revy og dansk film og en lille rundkørsel af danske viser. Selvfølgelig vil der også være tid til et par nye sange, men hovedsagelig skal vi synge sange, vi kender - i det bedste fællesskab med hinanden. Som skrevet, skal vi også ud hver dag. Vi tager en tur til havet, hvor vi besøger en kirke og synger i kirkerummet. Vi skal til plantager og vandre rundt, bage pandekager og synge ved bålet.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

04 sep
Kor D'Lux - Korweekend på Skarrildhus (tilmeld dig ved at sende en mail: mail@olejoergensen.dk)

Vi skal arbejde med korsang og gå i dybden med klang, vejrtrækning, improvisation, frihed og frigørelse i sangen. Generel sangteknik. Vi skal ikke nødvendigvis synge svære sange, men vi vil gå helt "ind til benet" med den gode korklang. Max plads til 20 deltagere.. Du får en uforglemmelig weekend med snag, undervisning, samvær og forplejning i særklasse. Vi skal være på det smukke Skarrildhus, så du kan glæde dig til en luksusweekend i helt unikke rammer. Vi mødes kl. 10.00 lørdag og slutter søndag efter frokost. Pris: kr. 2000,00 eksl. drikkevarer

Skarrildhus

10.00

08 sep
Så syng da Danmark - fællessang, foredrag og fællesskab.

“Så syng da Danmark” er for dig, der ikke kan få nok af den brusende fællessang, fællesskabet og de gode. Målet er at være med til at skabe glæde og godt humør ved at synge - men også at styrke sangtraditionen og øge opmærksomheden på, hvad det er, fællessangen kan. Ugen bliver krydret med foredrag, ekskursioner og koncert -og vi synger fra Højskolesangbogen, Filmsange, Viser og Revy blandet med jeres ønsker og historier.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

19 sep
Søndags Salon med brunch og koncert/fællessang i samarbejde med FOF Herning

Swingende Rock’n Roll rytmer (Elvis), smukke ballader, storslåede musicalnumre, gode fortællende danske sange, nostalgiske danske revy- og filmsange og hyggelige klassikere, er hvad der serveres på den musikalske platte, når der spilles op til søndags salon efterindtagelse af en skøn GASTRO 13 brunch. Der er dømt hygge, eftertænksomhed, smil, grin og gode toner når Ole Jørgensen med sin pianist spiller op til sang og fællessang.

Gastro 13, Henring

10.30

09 okt
Syng dig Glad - fællessang, hav og kulinarisk oplevelse.

En dag med Sang, teknik, glæde og fællesskab. Nærmeste nabo; Vesterhavet - og det skal vi selvfølgelig også besøge. Tilmelding: tilmeldingtuskaer@gmail.com

Kunst og Kulturcentret Tuskær, Fjaltring.

10.00-15.00

26 okt
Ole Jørgensen og Gospel D'Light - til fordel for Knæk Cancer

Assing Kirke

19.30

13 nov
Gospelworkshop Ole Jørgensen og Kristian Bisgaard

Givskud Kirke

9.30-17.00

17 nov
Kor på kanten

n uge med gode og medrivende sange fra vidt forskellige genrer. Nogle vil være hits eller evergreens, men vi skal også synge sange, I aldrig har hørt før. Vi skal arbejde med: Klang, intonation, rytme og udtryk - og gennem ugen blive klogere på vores egen stemme og på det, at synge sammen med hinanden. Der vil også blive tilbudt sangteknik - lidt efter ønske og behov. Først og fremmest skal vi dyrke sangglæden. Vi skal bevæge os, mens vi synger og lade sangene bevæge os. Arrangementerne vil være meget forskellige. Du behøver ikke at kunne læse noder, bare du kommer med åbent sind, godt humør og har lyst til at blive udfordret og synge sammen med andre i det bedste fællesskab. Ugen afsluttes med en koncert. Der vil i løbet af kurset også være foredrag, ekskursion og koncert.

SeniorHøjskolen Nørre Nissum

Ugekursus

24 nov
Gospel og Julekoncert, Ole Jørgensen og Gospel D'Light

Baptistkirken, Brande

19.30

28 nov
Julekoncert Ole Jørgensen og Kristian Bisgaard

Gludsted Kirke

19.30

12 dec
Julekoncert Huset no 7 - Ole Jørgensen og Gospel D'Light

Huset no 7, Herning

18 dec
Julekoncert Kolding Hus - Bless the Day

Koldinghus

29 jan
FUK korstævne Aalborg

Mere info senere

sted oplyses senere

10.00-17.00

01 mar
Ole Jørgensen og Gospel D'Light

Bøvling Kirke

19.30

07 mar
Aktivitetscentret Rosenlund, Snejbjerg

Højskolesangbogen - fællessang og fællesskab

Snejbjerg

14.00

14 mar
Gospelworkshop

For alle der har lyst til en glad og energisk formiddag med masse af gode sange og smil

Varde Bibliotek

9.30-12.00

01 okt
Erhvervskvinder Jubilæum - LUKKET ARRANGEMENT

Carl Henning Pedersen museum

Lukket

Ole Jørgensen på Spotify
Ole Jørgensen på Apple Music
Ole Jørgensen på Google Play
Ole Jørgensen på Tidal
SKJUL